Eviakits

Eviakits

Mijn naam is Liesbeth Breedland na mijn middelbare school heb ik de HBO-V doorlopen en ben in 1987 aan het werk gegaan als kinderverpleegkundige in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Door de jaren heen ben ik mij gaan specialiseren tot kinderdiabetesverpleegkundige(kdvk). Ondertussen kreeg ik een gezin met man, een zoon (geboren in Burkina Faso) en een dochter (geboren in Zuid-Afrika).
Inmiddels zijn de kinderen 2 pubers die in het algemeen goed in hun vel zitten en de wereld met zelfvertrouwen tegemoet treden.

In mijn werk als kdvk zie ik regelmatig kinderen die na de diagnose van diabetes dit zelfvertrouwen missen en te weinig veerkracht hebben om weer te zijn wie ze willen zijn. Ook al heb je een chronische ziekte, ben je geadopteerd, heb je opvallende kenmerken aan je lijf die je anders maken dan anderen, je bent okee net als ieder ander kind.

Ik heb ondertussen de opleiding tot kindercoach gedaan om ieder kind het gevoel te laten ervaren; “ik ben okee!” met het daarbij behorende zelfvertrouwen. Sinds januari 2016 bestaat mijn eigen kindercoachingspraktijk; EviaKITS (kinderen inzicht geven in hun eigen talenten en schatten) Vanuit Eviakits bied ik individuele coachingstrajecten aan en ben ik gecertificeerd trainer van de Blijmetmij! training ( www.blijmetmij.nu) zowel individueel- als in groepsverband.

Ik bouw graag, vanuit oprechte aandacht en interesse, met jou en jullie aan zelfvertrouwen en veerkracht om het leven te leiden wat je wilt! Je bent het waard!

Bouwen aan zelfvertrouwen en

veerkracht om te zijn wie je wilt zijn!

Contactgegevens

Liesbeth Breedland
Alkmesschen 91
9403ZW Assen
Tel: 06 - 55 36 31 32

Contact

Vul een geldige naam in...
Vul een geldig e-mailadres in...
Vul uw bericht in...