Eviakits

Wat kan ik voor jou betekenen

Wil je graag iets veranderen in jouw leven?Ik ben geen tovenaar, maar samen kunnen we wel op onderzoek en je zult merken dat er dan vanzelf dingen in jouw leven gaan veranderen.

Misschien herken je iets in de volgende gedachten.. “ik zou zo graag vrolijker willen zijn…Ik zou graag meer vrienden hebben……Ik zou graag rustiger willen zijn of me niet zo alleen willen voelen….Ik zou graag meer durven…” Je voelt je niet oké.

Het mooie is dat ik weet dat je die vaardigheden al binnenin je hebt om bijvoorbeeld vrolijker en rustiger te zijn, om meer te durven, maar nog niet ontdekt. Ze zijn als een schat verstopt. Die vaardigheden noem ik talenten en kwaliteiten zo heet ook mijn bedrijf; Kinderen Inzicht geven in hun Talenten en Schatten (KITS)

Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en kijken we hoe je die kan gebruiken. Ik heb allerlei materialen om op zoek te gaan van spelletjes tot gewoon lekker naar buiten en kijken wat we buiten tegen komen wat jou kan versterken. Ook gaan we op zoek naar hoe je ouders en andere mensen om je heen je hierin kunnen helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust rond op mijn site en voor een kennismaking kun je me altijd mailen of bellen. Je bent oké!

Bouwen aan zelfvertrouwen en

veerkracht om te zijn wie je wilt zijn!

Contactgegevens

Liesbeth Breedland
Alkmesschen 91
9403ZW Assen
Tel: 06 - 55 36 31 32

Contact

Vul een geldige naam in...
Vul een geldig e-mailadres in...
Vul uw bericht in...