Eviakits

Wat beteken ik voor u als ouders

Iedere ouder gunt zijn kind een jeugd met ervaringen waarbij het zelfvertrouwen groeit en het leert om na het vallen ook weer op te staan. Ik kan daar een rol in spelen voor u en uw kind.

Ieder kind wil zich ontwikkelen tot een zelfstandig individu met vertrouwen om het leven te kunnen leiden wat ze wil met de uitdagingen die daarbij horen. Als ouder wil je een kind wat lekker in zijn vel zit en het leven leeft met alle ups en downs.

Vol vertrouwen in eigen kunnen gaan ze de wereld verkennen en ontdekken. Bij het verkennen en ontdekken komen ze ook af en toe te ”vallen”, maar met het vertrouwen in zichzelf, ouders en andere mensen die voor hen belangrijk zijn staan ze weer op om met de opgedane ervaring verder te gaan.

Sommige kinderen hebben op een bepaald moment het vertrouwen niet of niet meer. Ze laten dat meestal zien in hun gedrag bv druk gedrag, boze buien, nieuwe situaties uit de weg gaan, teruggetrokken gedrag, verdriet,……..Als ouder weet en voel je wanneer je kind niet lekker in zijn vel zit.

Op dat moment kan ik jullie helpen. Als kindercoach ga ik samen met jullie en jullie zoon/dochter op ontdekkingstocht naar eigen kwaliteiten en talenten. Die er altijd zijn, maar niet door het kind worden gezien/ervaren. We gaan samen ervaren dat het oké is zoals je bent en vanuit oprechte aandacht en interesse maak ik kinderen bewust van hun eigen kracht en kwaliteiten. Dit vergroot hun zelfvertrouwen en daarmee ook de veerkracht voor de ervaringen die zij nog op gaan doen in hun verdere leven. Deze veranderde inzichten hebben als gevolg dat zij op een andere manier in het leven gaan staan waarbij ook de omgeving anders op hen zal reageren.

Dit alles in een kortdurende samenwerking. Praktisch en oplossingsgericht. In deze samenwerking spelen ouders een actieve rol. Ik geeft tips en adviezen om ook thuis het vertrouwen van zoon/dochter te vergroten.

Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Bouwen aan zelfvertrouwen en

veerkracht om te zijn wie je wilt zijn!

Contactgegevens

Liesbeth Breedland
Alkmesschen 91
9403ZW Assen
Tel: 06 - 55 36 31 32

Contact

Vul een geldige naam in...
Vul een geldig e-mailadres in...
Vul uw bericht in...